•  

Heerlijke voetbalperiode

Na de Paasdagen breekt voor de meeste teams vaak een bijzondere periode aan in het seizoen. Behalve dat de omstandigheden waaronder men speelt een stuk aangenamer zijn dan gedurende de winterperiode neemt in de lente ook de spanning toe. De verrukkelijke partijen voetbal die tegen het eind van de competitie gespeeld worden, zijn vaak ook beslissend voor de stand op de ranglijst. De wil om te winnen (of om niet te verliezen) geeft vanwege het perspectief op de ranglijst een extra dimensie aan de voetbalwedstrijden die gedurende deze periode gespeeld gaan worden.

Spelers (zowel jong als oud), hun begeleiders en supporters maken zich op voor de beslissende ronde. Met inzet en wilskracht gaat men proberen zich zo goed mogelijk te weren om een alleszins acceptabel eindresultaat te bewerkstelligen. En dat kan variëren van het behalen van een kampioenschap tot het voorkomen van degradatie!

Als met het stijgen der wedstrijdspanning onze sportiviteit er niet onder lijdt, dan beloven de aankomende weken pas echt plezierige voetbaldagen te gaan opleveren!

Terug naar het overzicht