•  

Nieuws van de Commissie Communicatie

* Internet voetbalclub

Het heeft iets langer geduurd dan we gepland hadden, maar inmiddels zijn de kabels getrokken, de benodigde technische onderdelen geplaatst en de computers voorzien van de startpagina www.rkvvdendungen.net

Kortom: onze voetbalclub beschikt momenteel ook in het wedstrijdsecretariaat over een internetverbinding.

Voor een zo optimaal mogelijk gebruik van de op de PC geïnstalleerde programmatuur en het bezoek aan de website zal de Commissie Communicatie in nauw overleg met de naast betrokkenen voor nadere inrichting en een werkinstructie zorgen. Voor het gebruik van internet- en e-mail heeft de commissie inmiddels ook een protocol opgesteld dat ter vaststelling is voorgelegd aan het bestuur.

* Website

Elftalfoto’s: Onlangs heeft onze webmaster ervoor gezorgd dat er nu bij de afzonderlijke teams ook een foto van het betreffende elftal kan worden opgevraagd. Van alle teams waarvan een foto beschikbaar was, is een foto geplaatst. Zowaar wederom een verfraaiing van onze website!

< u>Indeling leiders en trainers: De indeling van de namen van leiders en trainers per team is overzichtelijker gemaakt. De onlangs toegevoegde telefoonnummers zullen hiervan onderdeel gaan uitmaken.

Foto’ s: mocht u in de gelegenheid zijn om met een digitale camera foto’ s te maken, stuur deze dan s.v.p. door naar onze webmaster.

Laat de bezoekers van onze website meegenieten van activiteiten op en rond het sportpark, van mooie spelmomenten, van interessante personen binnen en rond onze club of van zomaar een plaatje dat je kwijt wilt…..!

Uw foto’ s kunt u zenden naar webmaster@rkvvdendungen.net. Met dank!

Hier wordt nog aan gewerkt: we blijven ons best doen om de website zo fraai en overzichtelijk mogelijk te maken. Dat lijkt ons goed voor de uitstraling van onze voetbalclub, maar is vooral ook praktisch voor de vele leden, ouders en kaderleden die de site inmiddels bezoeken. Binnenkort kunt u in de intro het logo van de vereniging aanschouwen, terwijl ook de lay-out nog onze volle aandacht heeft. Er komen handzame tabellen voor weekend- en schoonmaakdiensten en er zal een vaste rubriek komen met daarin regels en afspraken die ook in het infobulletin voor nieuwe leden opgenomen staan.

Nog genoeg te doen….. en mocht u toevallig ook nog wensen hebben, maak ze kenbaar!

De klant is bij ons koning, dus wanneer het binnen onze mogelijkheden ligt, zullen we een en ander realiseren.

Uw berichten mogen naar groenwitter@rkvvdendungen.net of naar het hierboven vermelde e-mail adres van onze webmaster.

Terug naar het overzicht