•  

Carnaval

In onze provincie is het nog goed gebruik om minstens één weekend in februari het feestvieren te verheffen boven ons zo geliefde voetbalspelletje. Want als er drie dagen (de “echte” liefhebber mag hier ook minimaal zes dagen lezen) Carnaval op het programma staat, dan is het lang leve de lol en is de voetbalsport echt even van ondergeschikt belang.

In ons eigen Den Dungen –voor een poosje weer omgedoopt tot Krabberdonk- kijkt men ongetwijfeld met meer dan gemiddelde belangstelling uit naar de dagen die komen gaan.

Een aantal enthousiastelingen heeft met veel elan en daadkracht geprobeerd het Dungens carnaval nieuw leven in te blazen. De eerste indrukken zijn positief en we wensen hen van harte toe dat men –met enkele carnavaleske hoogwaardigheidsbekleders van onze voetbalclub in hun midden- tijdens het komend volksfeest de vruchten mag plukken van het tot dusver verrichte basiswerk.

Ook bij onze voetbalclub gaan we carnaval vieren en wel op zaterdag a.s. U leest er meer over in de aankondiging van de activiteitencommissie van de jeugdafdeling.

Mocht u er de voorkeur aan geven om het feestgedruis te ontlopen, dan wensen we u een fijne krokusvakantie toe! En veel arbeidsvreugde toegewenst voor al diegenen die gewoon hun arbeidzame plicht gaan vervullen! Maar hoe u uw tijd volgende week ook indeelt, bedenkt u één ding: voetballen doen we even niet…….!!

De redactie van de Groen Witter neemt het er ook een paar daagjes van. Volgende week slaan we namelijk een weekje over en daarom richten we in deze uitgave onze blik ook alvast op het weekend na carnaval. In de week van 14 februari a.s. zijn we er weer! Tot dan!

Terug naar het overzicht