•  

Uit het informatiebulletin

Lichtwedstrijden hoofdveld

De coördinator voor het spelen van lichtwedstrijden op ons hoofdveld is wedstrijdsecretaris Peter van de Heuvel. Tel. 073-5494645.

Peter is samen met Dennis van de Donk belast met alle competitie- en vriendschappelijke wedstrijden van onze seniorenelftallen. Gerard Kastelijn is de coördinator voor de scheidsrechters. Tel.073-5941871

Controle kleedlokalen

Daar wij helaas steeds vaker geconfronteerd worden met vernielingen aan onze kleedlokalen voor en/of trainingen en wedstrijden, hebben wij besloten om na iedere training en wedstrijd de kleedlokalen te laten controleren door onze beheerder Jan van Alebeek. Eventuele vernielingen zullen worden verhaald op de dader(s) of het gehele elftal.

Collectieve ongevallen- en w.a.-verzekering

De club heeft via de KNVB een collectieve ongevallen- en w.a.-verzekering afgesloten. Onze secretaresse Mieke Blokx is namens onze vereniging de contactpersoon en heeft eventuele noodzakelijke formulieren in haar bezit. Bij langdurige blessures kan het zinvol zijn om dit te melden bij Mieke Blokx.

Wedstrijdkleding

De vereniging heeft voor 3 jaar (1-7-2002/30-6-2005) een contract afgesloten met kledingsponsor Trepo Sports. Dit betekent dat alle wedstrijdkleding alleen maar door Trepo Sports geleverd mag worden. Bovendien is gekozen voor een uniform tenue voor de gehele vereniging met daarop het logo van onze club. Wanneer een elftal zich niet aan de gemaakte afspraken houdt, dan zullen door het bestuur sancties worden toegepast; te weten een boete van € 250,= per elftal of uitsluiting van de competitie.

Attenties

Alleen als U bij een geboorte, huwelijk, jubileum of overlijden een kaartje stuurt naar ons secretariaat: Mgr Godschalkstraat 14, 5275 BP Den Dungen kunt U op een reactie vanuit het bestuur rekenen.

U kunt zich voorstellen dat het anders voor ons ondoenlijk is om voor alle leden dezelfde regels te laten gelden.

Afgelastingen

Inlichtingen over afgelaste wedstrijden kunt U vinden op teletext pagina 603. Het betreft dan algehele afgelastingen. Den Dungen valt onder het district Zuid 1. U kunt ook naar de kantine bellen, telefoonnummer 073 – 5941800.

Terug naar het overzicht