•  

Aan een gesloten deur

In de winterperiode wordt er zoals een ieder wel zal weten een periode in de zaal getraind door onze pupillen van de E en F.

Afgelopen woensdag stonden dan ook al voor 13.00 uur onze allerkleinste voetballertjes te popelen om de zaal in te kunnen. Helaas stonden ze in de kou want de deur van de sporthal was op slot en dat bleef hij ook tot ongeveer 13.45 uur.

Wij als jeugdcommissie betreuren dit ook zeer, het gaat echter geheel buiten onze schuld om daar de sporthal geopend moet worden door een van de beheerders, die echter niet constant meer aanwezig zijn in de sporthal. Als er dan sprake is van miscommunicatie tussen de gemeente en dienstdoende beheerder krijg je dus wat ons afgelopen woensdag is overkomen, hopelijk voor het eerst en het laatst.

Woensdagmiddag hebben we de verantwoordelijke ambtenaar hier al op aangesproken en ook donderdagmorgen nog een keer vereerd met een bezoekje.

Hopelijk blijft het bij deze ene keer, wij wachten gespannen af maar zullen er alles aan doen om dit in het vervolg te voorkomen.

Terug naar het overzicht