•  

Telefoonnummers van leiders en trainers op website?

De commissie communicatie werd in overweging gegeven te bezien of het mogelijk is telefoonnummers van leiders en trainers op de website te vermelden. Wat ons betreft een alleszins reëel verzoek wat bij kan dragen tot een vlottere en betere communicatie binnen de vereniging. Bij het realiseren van deze service willen we wel de nodige zorgvuldigheid betrachten. Ons is namelijk bekend dat het laten opnemen van je privé-nummer op het internet lang niet zo vanzelfsprekend is als je telefonische bereikbaarheid kenbaar maken via een club- of informatieblad.

Wij stellen daarom voor als volgt te werk te gaan:

1) Informeren van en instemming vragen aan de verantwoordelijke functionarissen van de Commissie Senioren en Jeugd (is inmiddels gebeurd en vanuit beide commissies is positief gereageerd op de voorgestelde aanpak)

2) Trainers en leiders die principiële bezwaren hebben tegen het publiceren van hun telefoonnummer op de website maken dat voor 23 januari a.s. kenbaar aan Peter v.d. Heuvel (seniorenafdeling), tel. 073-5494645) of Rien v.d. Broek (jeugdafdeling), tel. 073-5942695).

3) In de week van 23 januari 2005 worden de te publiceren telefoonnummers uitgewisseld met de commissie communicatie waarna plaatsing op de website kan geschieden.

Bij voorbaat dank voor de medewerking!

Met vriendelijke groet,

Commissie Communicatie

Terug naar het overzicht