•  

Sponsoring

Om in de huidige tijd een vereniging op financieel verantwoorde wijze te exploiteren is de steun van sponsors onontbeerlijk.

Naast de contributie van de leden, de gemeentesubsidie en de opbrengsten uit de kantine vormen de bijdragen van de sponsors een welkome financiële aanvulling. Het gemis van de inkomsten van deze geldschieters zou een flink gat slaan in de jaarlijks op te stellen begroting. We mogen ons bij onze voetbalclub gelukkig prijzen dat tal van bedrijven ons middels shirtsponsoring, reclameborden, advertenties en anderszins financieel ondersteunen.

Door de steun van deze sponsors is het mogelijk de contributie binnen de perken te houden en wekelijks honderden mensen hun hobby op plezierige wijze te laten uitoefenen.

We doen er goed aan de (financiële) inspanningen van de sponsors op hun waarde te schatten en hen dankbaar te zijn voor hun ruimhartige gebaar.

Vanzelfsprekend zijn de werkzaamheden van de sponsorcommissie in dit verband van groot belang. Deze groep vrijwilligers spant zich in om het sponsorbeleid binnen de club uit te voeren. Belangrijk onderdeel hiervan is het onderhouden van de goede relaties met onze sponsors en het leggen van contacten met nieuwe kandidaten.

Dank aan alle huidige sponsors en welkom aan bedrijven en ondernemingen die ervoor kiezen hun naam op een positieve wijze uit te willen laten dragen door voetbalvereniging Den Dungen.

Terug naar het overzicht