•  

Oproep voor deelname aan de optocht in Krabberdonk

LAAT PRINS JULES NIET IN ‘DE STEEK’ !!

Beste voetbalvrienden,

Zoals jullie ongetwijfeld gehoord hebben, ben ik gevraagd om Prins Carnaval te worden van Krabberdonk. Ik heb daar niet lang over na hoeven denken en samen met mijn Adjudant Toon Pijnenburg ga ik ook jullie voor in het Krabberdonkse Carnaval. Ik ben best trots op mijn nieuwe naam Prins Jules van Krabberdonk en ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan de frisse start van het Carnavalsgebeuren in Krabberdonk.

Om van die frisse start ook een succesvolle nieuwe start te maken, heb ik ook de steun nodig van jullie, leden van De Dungense voetbalclub en een ieder die het voetbal een warm hart toedraagt. Ik wil jullie daarom vragen om individueel, samen met je team of met vrienden mee te doen met de optocht in Krabberdonk. Een mooie optocht met veel deelnemers zou een geweldige steun in de rug zijn voor allen die zich inzetten voor het Carnaval in Krabberdonk en dus ook voor mij.

Bovendien is het meedoen aan de optocht natuurlijk ook heel erg leuk. Tijdens de voorbereidingen heb je al veel plezier met elkaar en het geeft ook een heel voldaan gevoel als je de eerste prille, vaak nog wat wilde en soms niet zo praktische, ideeën om weet te zetten in een aansprekende uitvoering waarmee je het publiek eens goed kunt laten lachen.

Het thema van de optocht is dit jaar ‘geef Krabberdonk kleur’.

Voor meer informatie over de optocht zie www.Krabberdonk.nl

Laat mij niet in de steek, doe mee en laat de Krabberdonkers nog eens lachen!

Voor iedereen die meedoet, alvast bedankt en we zien elkaar ongetwijfeld met Carnaval.

Tot ziens.

Jules Sleutjes,

Prins Jules van Krabberdonk.

Terug naar het overzicht