•

Den Dungen 6

zo 6 nov: Den Dungen 6 - Essche Boys 3 (5 - 1)

Een historische datum staat sinds vanochtend in de archieven van Den Dungen. DD6 is even de koploper geweest van de competitie door een overwinning op Essche Boys. We speelden thuis tegen deze blauwwitte formatie. Tim scoorde op aangeven van Guus maar helaas. Buitenspel was het volgens de vlagger. Prima joh dan doen we dat nog een keer. Tim scoorde de 1-0 op assist van Guus. Onze Bossche baltovenaar ging verder om weer aan te tonen dat hij een assistkoning is. Ditmaal schoot Dean raak na een pass van hem: 2-0. Helaas was er ook slecht nieuws, Marc raakte geblesseerd aan z'n knie. DD6 wenst hem een voorspoedig en snel herstel toe. Koen kwam daarna binnen de lijnen en dan weet je het wel. Hij assisteerde Dean is zijn doelpuntenzucht. Max was de keeper in de eerste helft en moest helaas één keertje vissen. 3-1, ruststand. Max was even klaar met het keepen. Gelukkig wilde Cis de handschoenen oppakken. Hij had de tweede helft niet veel te doen. Twee passes, één uittrap en een ingreep met de knie na een afdraaiende voorzet. Voorin gebeurde er meer bij Den Dungen. Tim scoorde op assist van Koen. En uit een lage voorzet van panna-Pim schoot Max de 5-1 op het scorebord. Het scorebord stond serieus aan dames en heren. Door deze eclatante overwinning is DD6 nu meer en meer een tegenstander om rekening mee te houden. Misschien worden we als we zo doorgaan nog winterkampioen. Volgende week een nieuwe test tegen Wilhelmina.