•

Den Dungen 4

zo 2 okt: Den Dungen 4 - Zwaluw VFC 5 (2 - 2)

Na een degelijke eerste helft verliezen we het de tweede helft op minder voetbal en conditie. Het was een prima tegenstander waar we niet van hoeven te verliezen. We komen verdiend op een 1-0 voorsprong door een goede eigen goal. Vrij snel daarna komt Zwaluw terug tot 1-1 doordat de spits heel (slim) vrij stond. Gelukkig kwamen we voor rust nog op 2-1 door een knappe goal van Rick H. Eigenlijk hadden we er 1 of 2 meer in moeten prikken. Dit gebeurde niet en in de tweede helft was het afwachten tot de tegengoal viel. Den Dungen kwam niet meer voor in het spel en geen enkele pass kwam meer aan. Weer uit een corner een goal, goed hard binnengekopt. De wedstrijd duurde dus helaas een paar minuten te lang. Volgende week de derby tegen Balkum.