•

Den Dungen 1

zo 23 apr: Nulandia 1 - Den Dungen 1 (0 - 2)

Nulandia - Den Dungen 0-2. (0-1)
Nulandia en Den Dungen strijd samen met EVVC om de derde plek en in een rechtstreeks onderling duel haakt Nulandia voorlopig even af. Met nog 2 wedstrijden te gaan wordt het nog een spannende ontknoping. Den Dungen begon sterk aan de wedstrijd en na een minuut of 8 spelen profiteerde een oplettende Silas Postma van een slechte pass van zijn tegenstander en gaf de bal op een presenteerblaadje aan Tom Schuurmans die de 0-1 binnen tikte. Na deze snelle treffer ontspon zich een interessante wedstrijd met kansen over en weer. Nulandia wist tweemaal een speler vrij te spelen in een 1 tegen 1 situatie met onze doelman Thies Kooijmans en tweemaal kwam Thies als winnaar uit de strijd en wist ons te behoeden voor de gelijkmaker. Na de rust een sterker Den Dungen, die de nodige kansen creëerde en de 0-2 was dan ook meer dan terecht. Deze was van grote schoonheid. Bjorn de Kort loste een formidabel schot wat prachtig in de rechterbovenhoek draaide. Daarmee was de wedstrijd definitief beslist en kunnen we ons opmaken voor de laatste twee competitie wedstrijden.