Den Dungen 1

zo 2 okt: Den Dungen 1 - Alem 1 (3 - 0)

Den Dungen heeft geen kind aan Alem en pakt overtuigend de 3 punten.
Veel moeite had Den Dungen niet met Alem. Kevin van Emmerik, trainer van Den Dungen, vat in één woord samen: "Eenrichtingsverkeer"
Ondanks of wellicht dankzij een teamfeestje op zaterdag speelde we vandaag een uitstekende wedstrijd. In de eerste helft kreeg Den Dungen een tal van kansen uit veldspel, maar die wilden er maar niet in. Dat had vooral te maken met Alem-goalie Daav van Mil, die een fantastische wedstrijd keepte. Ook paal en lat werden veelvuldig geraakt maar na een halfuur moest Van Mil toch vissen, nadat Remco Kersten de 1-0 uit een corner maakte. We gaan rusten bij een 1-0 ruststand waar 7-0 zomaar gekund had. In de 2de helft een feller Alem, dat leverde al in de 5de min. na rust een doelrijke kans op. Maar toen liet doelman Thies Kooijmans zien dat hij aan een uitstekend seizoen bezig is en kwam als winnaar uit de strijd bij een 1 tegen 1 situatie met de normaal gesproken trefzekere spits van Alem. Hij hield ons daarmee op voorsprong wat zeker een kantelmoment in de wedstrijd was. Den Dungen pakte het goede spel van voor rust weer op en liep verder uit via Bjorn de Kort 2-0 en twintig minuten voor tijd maakte Remco Kersten zijn tweede van de middag, 3-0.
Alem-trainer Ben Hoek is net als Van Emmerik kort in zijn analyse: "We hebben echt een wanprestatie geleverd."