•

Den Dungen 1

zo 25 sep: Avanti'31 1 - Den Dungen 1 (5 - 0)

Wederom moet Den Dungen het onderspit delven tegen een sterk Avanti’31 in openingswedstrijd seizoen.
Net al vorig seizoen speelde we de openingswedstrijd van het seizoen bij Avanti’31 in Schijndel en wederom resulteerde dit een teleurstellende nederlaag, het werd maar liefst 5-0 en daar was weinig op aan te merken.
In de 5de minuut was het al raak en 6 minuten later stond er al 2-0 op het scorebord, Avanti neemt wat gas terug en dat stelt Den Dungen in de gelegenheid om terug in de wedstrijd te komen. Dat leidde overigens niet tot veel kansen, slechts 1x wisten we tot een doelpoging te komen nadat de scheidsrechter besloot om maar eens een keer een vlagsignaal te negeren, helaas voor Den Dungen ging de bal net over.
Net na rust was Silas Postma dichtbij de aansluitingstreffer, maar zijn poging ging voorlangs, uit de daarop volgende aanval was het weer raak en kwam Avanti’31 op 3-0. De wedstrijd was hiermee wel een beetje gespeeld, zo rond de 80ste minuut moest Den Dungen met 10 man verder omdat Bjorn de Kort geblesseerd uitviel, in de resterende minuten wist Avanti’31 nog 2x het net te vinden.
Al met al een teleurstellend begin voor Den Dungen van de competitie. Volgende week volgt de thuiswedstrijd tegen Alem.