•

Den Dungen JO13-1

za 17 dec: RWB JO13-1 - Den Dungen JO13-1 (4 - 1)

De laatste wedstrijd en verslag van het jaar 2022. Deze keer moesten we ook ver weg en wel naar Waalwijk om een potje te ballen. Gelukkig was de wedstrijd verzet naar 12u wat een schappelijkere tijd is als 9.15u. We moesten wat creatieve creaties doen omdat we ineens veel broekjes misten maar gingen toch een redelijke warming up doen op een bevroren veld. De wedstrijd begon en zoals al weken zijn we in het begin de onderliggende ploeg. Toch hielden we langer stand maar kwamen toch weer achter na een vrije trap die hoog in het doel viel 1-0. Op het moment dat wij wat tegen konden doen werd het uit een counter 2-0. Bijna hadden we de aansluitingstreffer maar Terry kopte een vrije trap van Lars net langs. Rust. Na rust een heel ander DD dat fel was de duels aanging en kansen kreeg. Zo was het Ties die de 2-1 op zijn slof had en ook nog een aantal net niet kansjes. We bleven er voor knokken maar kregen de 3-0 uit een corner om de oren. Met een mooie combinatie kwam Terry vrij voor goal en hij maakte de 3-1. We gingen er weer in geloven en werden nog feller maar na weer een afstandschot in de kruising leek een wonder ver weg 4-1. Toch bleven we er voor knokken wat niet werd gewaardeerd door de leidende man en na zijn laatste fluitsignaal was het jaar 2022 voetballend ten einde. Jongens wat we de tweede helft vandaag zagen willen we voortaan vanaf het begin zien want dan kun je zo'n wedstrijd wel winnen en loop je niet achter de feiten aan. En dan de laatste WWW van het jaar: Kun je straks niet meer op je vingers tot tien tellen dan moet je voor de leiders/trainers bier bestellen.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1