•

Den Dungen JO13-1

za 1 okt: Den Dungen JO13-1 - Heeswijk JO13-1JM (9 - 0)

Na vorige week Dinther gehad te hebben was vandaag de andere helft aan de beurt namelijk Heeswijk. Eindelijk was de technische staf compleet alleen waren ze niet in top conditie. De wedstrijd begon en vanaf het begin waren we de bovenliggende partij. We lieten lekker het balletje rond gaan en kregen al snel kansjes. Na 5 minuten hadden we het net dan ook al gevonden, na een aanval over rechts kon Mees de 1-0 maken. Hierna ging het sneller, onze opkomende wingback Jens schoot vanaf de 16 hard binnen 2-0. Na een mooie actie van Lars kon Mees weer scoren 3-0. De supporters hoefden niet lang te wachten op de doelpunten want niet veel later schoot Guido een bal tegen de touwen 4-0 en de 5-0 werd door Pieter binnen gekopt. Dit alles was in de eerste 20 minuten maar daarna gingen we te slordig spelen en bleef de stand tot de rust staan. In de rust hoefde er eigenlijk weinig gezegd te worden dus begonnen we snel aan de 2e helft. We speelden nu beter over en de doelpunten kwamen weer snel. De andere wingback Terry kon ook met een schot de 6-0 maken. Niels die lekker speelde kon zijn spel met een doelpunt bekronen 7-0. Ties was er al een paar keer dichtbij maar ook hij kon een keer juichen 8-0. Meteen daarop maakte Guido de 9-0 en was het wachten op de 10e maar wat we ook probeerden hij wilde er niet meer in. De scheidsrechter floot hard af waarna onze keeper Henri wakker werd. Jongens goede pot jammer dat de 10e niet viel en een leuke nieuwe overwinningstekst. WWW: De jarige was voor even onze vriend want de friet was lekker maar zeker verdient.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1