za 24 sep: Avesteyn JO13-1JM - Den Dungen JO13-1 (2 - 2)

Voor vandaag stond de uitwedstrijd tegen koploper Avesteijn op het programma. Helaas zonder Willie
maar gelukkig wel met Thomas als coach en assistent Bas. Het spel ging meteen gelijk op en er werd
fel om de bal gestreden. De eerste echte kans op het doel was voor Lars maar de bal ging helaas net
over. Al snel werd ook duidelijk dat Avesteijn met snelle aanvallen gevaarlijk kon zijn. Dit resulteerde
na ca 5 minuten in een voorsprong voor de thuisploeg. Den Dungen liet zich niet van de wijs brengen
en liet zich met mooi samenspel van zijn goede kant zien. Achterin werd fel om elke bal gevochten
waarna er goed werd opgebouwd naar voren. Dit leidde tot een mooi afstandsschot van Lars dat
onhoudbaar over de keeper het goal in zeilde: 1-1. Dit was ook de ruststand. Na de rust bleef Den
Dungen druk zetten. Een mooi schot van Niels ging helaas net over. Door wederom goed samenspel
kreeg Terry de kans om op het goal te schieten. De keeper keerde zijn schot, maar liet de bal uit zijn
handen glippen waarna een attente Lars de bal kon binnen tikken. De tegenstander bleef echter ook
goed druk zetten op de bal en bij de onze leek de energie wat op te raken waardoor er meer foutjes in
het spel slopen. Na een snelle aanval kon Avesteijn de gelijkmaker scoren. Het spel ging daarna op
en neer en bleef spannend tot de laatste minuut. Onder strakke leiding met de immer accuraat
vlaggende Henri eindigde deze topper in 2-2. Goed gedaan, jongens! WvBvB (Wet van Behoud van
Bouwhuis): de wedstrijd is pas klaar als het eindsignaal geklonken heeft.

za 11 mei 11.30u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1