•  

Zorg voor correcte en actuele pasfoto's in de Voetbal.nl app voor 31 oktober!

Ieder lid van de KNVB van 11 jaar en ouder is verplicht een geldige pasfoto in de voetbal.nl app te hebben zodat deze zichtbaar is op je digitale spelerspas die scheidsrechters gebruiken om te controleren of de juiste spelers aanwezig zijn.
Als de foto niet duidelijk genoeg is dan kan de scheidsrechter besluiten dat je niet mag deelnemen aan de wedstrijd.
De spelers/ouders/trainers kunnen tot uiterlijk 31 oktober een goed gelijkende foto toevoegen/wijzigen in de voetbal.nl app of via de wedstrijdzaken app (teammanager/trainer).

Hoe wijzig je een foto in de voetbal.nl app?
Zodra je je pasfoto wil wijzigen, ga je in de Voetbal.nl app naar 'Instellingen' en daar kies je voor 'Mijn persoonsgegevens'. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. Zo simpel is het eigenlijk. Echt belangrijk is wel, besef dat de foto die je toevoegt in Voetbal.nl, ook daadwerkelijk je spelerspasfoto is voor je spelerspas. De scheidsrechter moet jou dus aan de hand van deze foto kunnen herkennen op het veld.

Teammanagers
Een teammanager kan voor elk van zijn teamleden een foto toevoegen via de KNVB wedstrijdzaken app. We willen hen dan ook verzoeken er zorg voor te dragen dat de foto's voor zijn / haar team op orde zijn.

Commissie voetbalzaken

Terug naar het overzicht